BİTLİS / TATVAN - Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
SAHİL MAH. VAHİT KİLER CAD. VALIDE SULTAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO: 7A TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Eğitimde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık , bilgi çağının gereklerini yerine getiren,bilgi birikimi açısından; eş değer kurumlarımızı yakalamayı değil geçmeyi hedefleyen bireyler olarak, çağdaş , kaliteli ve seçkin öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş eğitim-öğretim programı ve çevre faktörlerini dikkate alarak, öğrencilerimizin sosyal, kültürel-ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak üzere; gelişmeye açık, girişimci-sektörde kalifiye eleman olarak aranan nitelikte, beceri ve deneyimlerini eğitim- öğretim yolu ile gelecek kuşaklara aktarabilen bireyleri yetiştirmek temel işlevimizdir.
Başarılar
Yaşam Avm Alışveriş merkezinin alt sokağında.Öğretmenevinin yanı.
İlçe merkezinde.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2008 yılında Okulumuz Avrupa Birliği LDV projesi kapsamında 1 personelle Yönetimde Çağdaş Yaklaşımlar projesiyle Hollanda’da 1 haftalık eğitim çalışmalarına katılmıştır 2010 yılında Okulumuz Avrupa Birliği LDV projesi kapsamında 4 personelle Mesleki Eğitimde başarının arttırılması projesiyle Fransa,Çek Cumhuriyeti ve Hollanda’da 2 haftalık eğitim çalışmalarına katılmıştır. 2015 yılında Okulumuz Avrupa birliği Erasmus + projesi kapsamında 1 personel ve 10 öğrenciyle Portekiz’de 2 haftalık staj çalışmasına katılmıştır. 2016 yılında Okulumuz Avrupa Birliği Erasmus + projesi kapsamında Mesleki Eğitimde Kalitenin Arttırılması projesi kapsamında 5 personel ve 20 öğrenciyle Portekiz ve İspanya’da 2 haftalık staj çalışmalarına katılmıştır.